Plaza Blok M, Lantai 5, Jakarta Selatan(021) 7209373[email protected]10.00-20.00

8 Days Korean Homestay Trip “HAVE FUN IN KOREA WITH NAMSAN” 2015

Post 76 of 152

8D7N HOMESTAY TRIP HAVE FUN IN KOREA WITH NAMSAN

 WINTER!! SPRING!! SUMMER!! AUTUMN!!

EXPLORING KOREA & LEARN KOREAN WITH NATIVE TEACHER

Annyeonghaseyo Chingudeul,

HANYA DENGAN 1300 U$D aja kalian bisa belajar bahasa Korea langsung dengan native teacher, mengeksplorasi kebudayaan serta keunikan masyarakat Korea, juga pastinya punya pengalaman yang tak akan terlupakan dan ga semua orang bisa dapatkan di Negeri Ginseng ini.

HT

Dates

Destinations

Attractions

Accommodation

Day 1

 

Depart from Soetta Int’l Airport

On flight

Dates

Destinations

Attractions

Accommodation

Day 2

 

Seoul Arrival

(L,D)*

  • Seoul ICN Airport Pick Up and Transfer to Nami Island, Petite France Village, transfer to Hotel by Private Car, check in hotel

  • Lunch Plan: Local Cuisines (no pork)

  • Dinner Plan: Local Cuisines (no pork)

  • Overnight at Seoul

3 Star: Savoy Hotel Seoul or similar

Dates

Destinations

Attractions

Accommodation

Day 3

 

Seoul

(B,L,D)*

  • Daytime: Pick up at hotel, 4 hours Korean Language lesson with native teacher. The rest time is free relax on your own

  • Lunch Plan: Local Cuisines (BULGOGI)

  • Dinner Plan: Local Cuisines (no pork)

  • Night: Free Relax on Your Own

  • Overnight at Seoul

3 Star: Savoy Hotel Seoul or similar

Dates

Destinations

Attractions

Accommodation

Day 4

 

Seoul

(B,L,D)*

  • Seoul City Tour

  • Morning: Pick up at hotel, Visiting Jade Garden

  • Lunch Plan: Local Cuisines (no pork)

  • Afternoon: MBC Dramia.

  • Dinner Plan: Local Cuisines (no pork)

  • Night: Free Relax on Your Own

  • Overnight at Seoul

3 Star: Savoy Hotel Seoul or similar

Dates

Destinations

Attractions

Accommodation

Day 5

 

Seoul

(B,L,D)*

  • Daytime: Pick up at hotel, 4 hours Korean Language lesson with native teacher. The rest time is free relax on your own

  • Lunch Plan: Local Cuisines (SAMGYETANG)

  • Dinner Plan: Local Cuisines (no pork)

  • Night: Free Relax on Your Own

  • Overnight at Seoul

3 Star: Savoy Hotel Seoul or similar

Dates

Destinations

Attractions

Accommodation

Day 6

Seoul

(B,L,D)*

  • Seoul City Tour

  • Morning: Pick up at hotel, Gyeongbokgung, Ginseng monopoly show room (about 50 minutes).

  • Lunch Plan: Local Cuisines (DALKGOGI)

  • Afternoon: Amethyst Factory (about 40 minutes), Shopping at for popular Korean skincare products at The Face Shop (about 40 minutes), Local product shop, Local food & souvenir shop such as Kimchi, Korea candy & etc. (about 30 minutes).

  • Dinner Plan: Local Cuisines (no pork)

  • Night: Teddy Bear Museum in N Seoul Tower, N Seoul Tower, back to hotel

  • Overnight at Seoul

3 Star: Savoy Hotel Seoul or similar

Dates

Destinations

Attractions

Accommodation

Day 7

Seoul

(B)*

  • Free Day (no guide, no meals, no transport). Participants can exploring Korea, shopping, and trip to summer beach (optional).

  • Overnight at Seoul

3 Star: Savoy Hotel Seoul or similar

Dates

Destinations

Attractions

 

Day 8

Back to Indonesia

(B)*

  • Free relax, Pick up at Hotel, Proceed to Incheon Airport by private car and take your international flight home.

Biaya 1300 U$D sudah termasuk:

  • Tiket pesawat pp Jakarta – Incheon – Jakarta dengan maskapai Asiana Airlines (full services flight)

  • Penginapan di HOTEL 3*, bukan di Guest House biasa

  • Makan pagi, siang, sore sesuai dengan agenda homestay (no pork no lard dijamin hallal), di local restaurant. Peserta dijamin bisa mencicipi berbagai macam kuliner khas Korea

  • Belajar bahasa dan budaya Korea dengan native speaker

  • Transportasi selama di Korea dengan bis AC

  • Entrance fee ke tempat-tempat wisata

  • Sertifikat homestay trip ‘Have Fun in Korea With Namsan’ dari Namsan Course.

*Excluded: visa Korea, dan tips tour guide 40 USD/pax.

*Pengurusan visa Korea bisa diserahkan kepada Namsan Course dengan biaya tambahan pembuatan visa sebesar Rp 550.000

Ayooo.. ke Korea cuma buat jalan-jalan sih udah biasa. Yang luar biasa adalah belajar bahasanya, mengenal budayanya, dan meresapi nilai-nilai positif dari masyarakatnya. Pas pulang bisa pede deh cas cis cus berbahasa Korea. Kalo ketagihan, jangan khawatir karena homestay trip ini diadakan setiap season.

Berikut ini timeline penyelenggaraan homestay trip #HaveFunInKoreaWithNamsan di tahun 2014:

  • Winter season: 18-25 Februari 2015

  • Spring season: 02-09 April 2015

  • Summer season: (masih di update)

  • Autumn season: 13-20 Oktober 2015

Pendaftaran via email ke [email protected]. Kirimkan subject “Registrasi Homestay Trip HaveFunInKoreaWithNamsan”.

Di body text email cantumkan: nama, umur, kota domisili, no paspor yang masih berlaku (min. 6 bulan).

, , ,

This article was written by namsankoreancourse

2 comments:

bethNovember 4, 2014 at 3:33 pmReply

Hi, saya sedang bekerja di Filipin dan saya tertarik buat ikut program ini,
apakah saya bisa ikut program Spring season ?

namsanNovember 16, 2014 at 12:39 pmReply

bisa Chingu, silahkan registrasi di http://namsankoreancourse.com/?p=206 🙂

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.